Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete?

Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete
+

Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete? Firma pe care o alegi pentru transportul coletelor trebuie sa fie ca un prieten de nadejde, care iti ofera respect si iti castiga increderea. In cele ce urmeaza vom incerca sa vedem ce ar trebui sa faca si sa ofere o firma serioasa care practica un serviciu de coletarie ireprosabil.

Trimiterea de colete intre Romania si alte tari a devenit un obicei al romanilor plecati in strainatate si al celor dragi de acasa. Uneori, cand cererea este mare, calitatea poate fi neglijata din lipsa de timp si resurse. Astfel, s-ar putea sa te lovesti de multe ori de aceasta grija: “Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete?”. Nu-ti face griji, exista inca multe firme care ofera seriozitate si pun clientul pe primul loc. Tot ce trebuie sa faci pentru a nu avea o experienta neplacuta cu trimiterea de colete este sa te documentezi bine despre firma la care vrei sa apelezi.

Stim ca pregatesti cu multa atentie toate pachetele pentru cei dragi, de aceea credem ca un serviciu de coletarie trebuie sa faca tot posibilul pentru ca bunurile trimise de tine sa ajunga in siguranta la destinatie. La Olimpia Travel oferim garantii clientilor nostri si ne ghidam mereu dupa criterii stricte. De aceea, iti vom prezenta mai multe aspecte pe care le vedem ca fiind decisive in determinarea calitatii acestui serviciu.

 

Cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete?

 

Haide sa vedem impreuna de ce ar  fi bine sa tii cont atunci cand alegi firma potrivita pentru transportul de colete.

 

Respectarea termenelor

Un aspect esential atunci cand trimiti un colet este timpul in care va ajunge pachetul. Atunci cand alegi o firma, credem ca e important sa stii in cat timp va ajunge coletul. In acest sens, intereseaza-te daca termenele sunt respectate de firma in general. Cauta informatii despre rapiditatea serviciului si despre garantiile oferite de firma in cazul intarzierilor si amanarilor.

Cu Olimpia Travel, coletele vor ajunge la destinatar dupa cum urmeaza:

➡ Pentru serviciul de coletarie national: in maximum 5 zile lucratoare de la preluarea coletului

➡ Pentru serviciul de coletarie internationala catre Anglia, Austria, Belgia, Franta, Germania, Portugalia, Spania: in maximum 10 zile lucratoare de la preluarea coletului

Cand nu reusim sa livram coletele in acest timp, garantam restituirea tarifului achitat pentru serviciul de coletarie in cauza.

 

Flexibilitatea

Pentru a sti cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete, un alt lucru pe care e recomandat sa il ai in vedere este flexibilitatea firmei de transport colete.  Trebuie sa te interesezi cum se realizeaza livrarea. Intereseaza-te daca exista mai multe modalitati prin care coletul poate ajunge la destinatar in cazul unor evenimente neasteptate.

Va fi pachetul livrat direct la adresa? Se va tine legatura cu destinatarul? Va fi informat exact cum sa intre in posesia coletului? Ce se intampla atunci cand destinatarul nu poate sa preia coletul? Ar fi ideal sa iti poti raspunde la toate aceste intrebari atunci cand alegi o anumita firma de coletarie.

cum se ambaleaza corect un coletPentru cursele de Germania, Olimpia Travel realizeaza livrarea direct la adresa. Atunci cand destinatarul nu este gasit, coletul poate fi predat unei alte persoane imputernicite de acesta. Pentru restul destinatiilor, coletele se preiau de catre destinatar din statiile noastre. Dupa preluarea coletului de la client, tinem legatura direct cu destinatarul pentru o comunicare eficienta.

Asigurarea coletului pe durata transportului

Atunci cand te gandesti sa alegi o firma pentru coletarie, afla daca aceasta ofera despagubiri in cazul deteriorarii sau furtului coletului in timpul in care acesta se afla in posesia firmei. Seriozitatea si respectul fata de client se observa cel mai bine in situatiile de criza.  Garantiile oferite sunt o modalitate prin care sa iti dai seama cat de mult isi asuma firma greselile.

 

Longevitate si experienta in domeniu

De asemenea, experienta firmei in domeniu este un indice bun pentru a evalua daca firma este un curier de incredere, care continua sa primeasca interesul clientilor. Poti evalua acest aspect cerand parerile prietenilor, citind recenzii sau testimoniale despre serviciu.

cum se ambaleaza corect un colet Serviciile Olimpia Travel au o vechime de mai bine de 15 ani, totul a inceput in anul 2003, cu un singur microbuz. De atunci, se fac constant investitii in echipa care te serveste si  in autocare moderne.  Iar de peste 10 ani Olimpia Travel se regaseste in topul firmelor de afaceri din domeniul transportului, cu peste 300  000 de clienti care s-au bucurat de serviciile noastre.

 

Investitiile in flote de masini moderne

Nu in ultimul rand, atunci cand te intrebi cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete, e indicat sa arunci o privire si peste flota de masini detinuta de firma respectiva. O flota innoita, cu masini moderne, este un semn al investitiilor constante realizate pentru a asigura un serviciu la standarde inalte.

cum se ambaleaza corect un coletOlimpia Travel are o flota de peste 45 autocare, autobuze si microbuze noi pentru a face tot posibilul sa oferim certitudinea sigurantei coletelor care sunt lasate in grija noastra.

 

Speram ca acum iti va fi mai usor sa stii cum alegi firma potrivita pentru transportul de colete.

Pentru alte informatii despre serviciul nostru de coletarie, contacteaza-ne sau citeste mai multe aici si aici.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *