NOU! Transport persoane Romania – Elvetia si retur.

Transport persoane Romania Elvetia
+

Ne extindem aria de acoperire pe teritoriul Europei! Incepand cu luna martie am introdus o noua ruta pentru transport persoane: Romania-Elvetia si retur Iti asiguram aceleasi servicii de calitate cu care te-am obisnuit pana acum, seriozitate si profesionalism. Citeste in continuare si afla mai multe despre noua ruta Olimpia Travel.

De-a lungul timpului, scopul nostru a ramas constant. Ne-am dorit intotdeauna sa oferim servicii de transport de calitate, la preturi accesibile, pentru persoanele care calatoresc in tara sau in strainatate. Din acest motiv ne-am hotarat sa introducem o noua ruta care sa faca mai accesibila calatoria catre Europa centrala si de vest.

 Iata ce trebuie sa stii despre cursele  Romania – Elvetia si Elvetia – Romania:

  • Zile tur Romania – Elvetia: luni, joi, sambata
  • Zile retur Elvetia – Romania: luni, miercuri, sambata
  • Pretul biletelor porneste de la 130 euro, cu bagaj de cala inclus
  • Transportul se face cu microbuze moderne, cu o capacitate de 8 locuri

 

Care sunt principalele destinatii cuprinse in noua ruta de transport persoane Romania – Elvetia?

 

1. St. Gallen

 

St. Gallen este un oras elvetian care se afla la granita cu Germania. Orasul a fost construit si s-a dezvoltat in jurul catedralei Sfantul Gall, iar in prezent este un important centru universitar din estul Elvetiei.

 

2. Frauenfeld

 

Un alt orasel pitoresc de pe noua ruta de transport persoane Romania – Elvetia este Frauenfeld. Acesta este un oras in plina dezvoltare economica, situat in estul Elvetiei. Este o alegere populara in special in randul tinerilor, datorita numeroaselor festivaluri si activitati culturale pe care le gazduieste.

 

3. Zurich

 

Zurich este unul dintre cele mai mari si mai importante orase din Elvetia. Recunoscut la nivel Mondial pentru activitatea sa in domeniul bancar, orasul Zurich este asezat in partea de centru-nord a Elvetiei, in apropierea lacului cu acelasi nume.

Zurich este o destinatie populara pentru calatoriile in scop profesional, dar il vei gasi incantator si daca calatoresti in scop personal si de relaxare. Peisajele din zona orasului sunt uimitoare, iar orasul in sine se bucura de mai multe atractii turistice: catedrale, muzee si o frumoasa gradina zoologica.

 

4. Baden

 

Baden este un oras micut, cu aspect medieval, aflat in apropiere de Zurich. Scutit de agitatia oraselor mari, Baden este o destinatie perfecta daca iti doresti sa te bucuri de liniste si relaxare. Orasul este recunoscut ca fiind una dintre cele mai populare statiuni termale din Elvetia, datorita izvoarelor naturale de apa termala aflate pe teritoriul sau.

De asemenea, orasul ofera si mai multe posibilitati de angajare, fiind intr-o continua dezvoltare

 

5. Aarau

 

Orasul Aarau este un important nod rutier din Elvetia. Orasul este puternic industrializat, fiind recunoscut pentru bunurile produse pe teritoriul sau: textile, incaltaminte, aparate electrice, clopote si instrumente matematice. Datorita acestui fapt, orasul este prietenos cu cei care sunt in cautarea unui loc de munca.

 

6. Basel

 

Basel este al treilea oras ca marime din Elvetia si este asezat chiar in apropiere de granita cu Franta si Germania. Orasul este strabatut de raul Rin, fiind si un important port al acestuia. Cu multiple posibilitati profesionale, se dovedeste a fi o alegere des intalnita in randul romanilor care doresc sa se stabileasca in Elvetia.

De asemenea, orasul este popular si in randul celor care calatoresc de placere. Arhitectura sa aminteste de arhitectura unui cochet oras medieval, cu stradute de piatra si cladiri construite in stil gotic, precum catedrala din Basel.

Asadar, consideram inaugurata noua ruta de transport persoane Romania – Elvetia si retur. Elvetia este cea de-a noua destinatie europeana din portofoliul Olimpia Travel. O tara dezvoltata, cu peisaje naturale uimitoare, care merita explorata fie intr-o vacanta de cateva zile, fie pentru o perioada mai lunga de timp.

Daca iti doresti sa calatoresti catre una dintre destinatiile mai sus amintite, contactacteaza-ne acum penru o rezervare!