Despre noi

Draga calatorule,

Atunci cand am infiintat Olimpia Travel, in anul 2003, am pornit la drum cu un singur microbuz si cu dorinta de a le oferi calatorilor ceea ce asteptam la randul meu de la o firma de transport: posibilitatea de a calatori ieftin, rapid,  comod  si sigur.

Astazi, Olimpia Travel dispune de o flota proprie de microbuze, autocare si autobuze conduse de o echipa de soferi profesionisti si este, anual, alegerea a mii de persoane care calatoresc din Romania inspre Anglia, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria, PortugaliaSpaniaFranta si retur.

Am ajuns aici cu foarte multa munca, dedicare si o deosebita consideratie acordata calatorilor. De-a lungul anilor, am strans laolalta o echipa frumoasa pe care imi place sa o privesc ca pe o adevarata familie. Impreuna, zi de zi, depunem eforturi sustinute pentru a le putea oferi calatorilor nostri cele mai bune  servicii.

Obiectele de activitate ale firmei Olimpia Travel sunt transportul international de persoanetransportul international de coleteinchirierile de autocare si transportul intern de persoane. In timp, deoarece mi-am dorit sa le ofer mai mult clientilor nostri, am extins aria de activitate si in domeniul reparatiilor auto, prin COEXPRES, al asigurarilor, prin Olimpia Travel Insurance si cel al turismului, prin Agentia de Turism Olimpia Travel.

La baza intregii noastre activitati stau valorile pe care le pretuiesc cel mai mult: respectul si siguranta.

Toti membrii echipei Olimpia Travel sunt datori sa ii trateze pe calatori cu respectul cuvenit, iar daca acest lucru nu se intampla, va rog sa imi lasati un mesaj prin intermediul formularului de contact, va asigur ca ma voi ocupa personal ca plangerea dumneavoastra sa fie solutionata.

Siguranta calatorilor este prioritara pentru mine, iar calatorii Olimpia Travel precum si bagajele lor, sunt asigurati pentru riscul in caz de accidente. De asemenea, toate autovehiculele Olimpia Travel sunt supuse periodic unor verificari atente pentru a preintampina defectiunile tehnice. Pentru situatiile de urgenta exista echipe mobile care se deplaseaza imediat acolo unde este necesar pentru remedierea problemei, iar calatorii nostri sunt preluati in cel mai scurt timp de un alt autovehicul.

Va multumesc ca ne-ati ales si ca ne sunteti alaturi, si va asigur ca depunem zilnic toate eforturile necesare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune conditii de calatorie!

Cu respect,
Olimpia Huzau
Manager General Olimpia Travel