Trimiterea unui colet de Sarbatori

Trimiterea unui colet de sarbatori
+

Trimiterea unui colet de Sarbatori este un gest simplu care te face sa te simti mai aproape de cei dragi, chiar daca esti plecat peste hotare. Vezi ce trebuie sa stii despre trimiterea unui colet de Sarbatori prin serviciul de coletarie cu autocarul Olimpia Travel.

Chiar daca distanta fata de prieteni sau familie poate fi apasatoare in preajma Sarbatorilor, exista cateva modalitati prin care poti sa le faci o bucurie celor dragi, chiar daca nu esti fizic alaturi de ei. Un gest mic si un gand bun au puterea de a le arata persoanelor importante din viata ta cat de mult tii la ele.

Asadar, daca te-ai gandit ca in perioada Sarbatorilor sa le faci o surpriza celor de acasa, trimitandu-le un colet, noi te vom ajuta. Serviciile noastre de coletarie sunt disponibile si in luna decembrie.

 

Ce poate sa contina coletul tau de Sarbatori?

 

A darui un cadou iti aduce o satisfactie sufleteasca mai mare decat daca ai primi unul. Daca iti doresti ca prietenii si familia sa se bucure de un cadou numai bun de pus sub brad, dar nu ai posibilitatea sa il inmanezi personal, poti sa le trimiti ceva special intr-un colet. Iata sugestiile noastre:

 

  • O sticla de vin local/ de casa

Un vin bun va fi intotdeauna pus la loc de de cinste pe masa de Sarbatori.

Daca doresti sa trimiti un pachet din Romania catre un destinatar din strainatate, nu ai cum sa dai gres cu un vin bun, facut in casa. Destinatarul se va bucura sa simta putin din gustul Sarbatorilor de acasa iar vinul isi va gasi cu siguranta locul sau de cinste la masa.

Nu uita ca exista anumite reglementari in ceea ce priveste cantitatile de alcool care pot fi transportate pe teritoriul UE. Cantitatea maxima de vin care poate fi trimisa este de 20 litri.

In cazul in care vrei sa ii impresionezi pe cei dragi cu o bautura spirtoasa, retine ca aceasta nu trebuie sa aiba o cantitate mai mare de 1 litru daca are mai mult de 22% alcool, iar pentru bauturile care au mai putin de 22% alcool, cantitatea maxima admisa este de 2 l.

Vezi aici si alte reglementari in ceea ce priveste continutul coletelor.

 

  • Dulciuri

Va trebui sa te orientezi spre dulciuri care nu au nevoie de conditii speciale de pastrare. Astfel te vei asigura ca acestea vor ajunge in stare buna la destinatar. Biscuitii, jeleurile sau ciocolata isi vor gasi locul sub brad, iar cei mici vor fi incantati de surprize.

Ca totul sa fie mai special, asigura-te ca trimiti dulciuri care in general nu se gasesc in tara de destinatie. Cei plecati peste hotare sigur vor avea un moment de nostalgie cand vor gusta bomboanele preferate din copilaria lor, gasite in pachetul de acasa.

 

  • Produse traditionale

In aceasta perioada multa lume alege sa trimita in strainatate colete cu produse traditionale. care sa le aminteasca celor plecati de casa, completandu-le cina de Sarbatori cu bucate traditionale. Cantitatea maxima de carne care poate fi trimisa intr-un colet este de 2 kg.

Pentru transportul produselor alimentare trebuie respecate cateva reguli:

  • produsele nu trebuie sa necesite conditii speciale de transport
  • trebuie sa aiba ambalajul intact, cu eticheta producatorului
  • trebuie ambalate in mod corespunzator, pentru a nu se altera

Pachetul poate fi completat cu tot felul de conserve, diverse sortimente de gem sau zacusca. Borcanele trebuie invelite separat intr-un material care sa absoarba socurile din timpul transportului, precum hartia sau folia cu bule. Vezi aici cum poti sa ambalezi corect un colet!

Pe de alta parte, daca esti plecat in strainatate si vrei sa ii bucuri pe cei dragi cu produse traditionale din tara in care te afli, asigura-te ca acestea sunt ambalate corespunzator, au o eticheta vizibila cu ingredientele si o perioada de valabilitate cat mai mare.

Nu in ultimul rand, exista ceva foarte important care trebuie sa existe in fiecare colet trimis de Sarbatori: strecoara o felicitare sau un biletel pe care sa asterni cateva urari de Sarbatori. Astfel, surpriza destinatarului va fi cu atat mai frumoasa.

Speram ca aceste informatii despre trimitera unui colet de Sarbatori iti vor fi folositoare. Afla mai multe detalii despre tarifele serviciului de coletarie Olimpia Travel. Contacteaza-ne acum si trimite-le un colet celor dragi!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *