Vino ieftin si rapid acasa de Paste | Autocar Anglia Romania

+

Autocar Anglia Romania – Solutia ta de transport Anglia Romania cu pana la 20% DISCOUNT!

Aflati deja in postul Pastelui, cu totii asteptam bucurosi cea mai sfanta si mai importanta sarbatoare crestina, Sarbatoarea Invierii Domnului. La noi, la romani, Pastele si-a pastrat farmecul si semnificatia profunda, fiind un foarte bun prilej de a-ti regasi linistea sufleteasca si de a petrece timp cu toata familia.

Bucuria deosebita a sarbatorii de Paste este data atat de semnificatia mantuirii la slujba de sambata seara, cand se ia lumina, cat si de traditiile romanesti: ciocnitul oualor rosii si mesele pline cu mancare traditionala de Paste, cum sunt cozonacul, pasca, drobul si friptura de miel.

 

Autocar Anglia Romania - Oferta de Paste

 

Autocar Anglia Romania | Vino cu noi acasa de Paste si beneficiaza de pana la 20% reducere la biletele dus-intors!

Stim cat de important este pentru cei aflati la munca in strainatate sa se afle acasa langa cei dragi, in perioada Sarbatorilor, pentru a se bucura de caldura familiei, de odihna si de pacea sufleteasca de care au nevoie.

Daca si tu te afli printre cei care vor sa se intoarca acasa pentru Sarbatoarea Pastelui, nu mai ai niciun motiv sa astepti rezervarea biletului de autocar Anglia Romania! La Olimpia Travel, ai acum la indemana cea mai accesibila oferta de transport cu autocarul sau microbuzul in Romania cu 20% reducere din pretul unui bilet dus-intors.

Atentie! Reducerea de 20%  se acorda exclusiv biletelor de transport autocar Anglia Romania dus-intors!

Autocar Anglia Romania | Ruta Olimpia Travel 

In prezent, dispunem de o diversitate mai mare a rutelor de transport international spre Romania. Te vom aduce acasa in deplina siguranta si confort, in cel mai scurt timp posibil. Pe parcursul calatoriei ai acces gratuit la Wi-Fi, iar bagajul de cala, pana la 40kg este inclus in pretul biletului.

Ai la dispozitie curse regulate de autocar Anglia Romania, pe ruta:

Dover ➡️ Canterbury ➡️ Ashford ➡️ Maidstone ➡️  Londra ➡️ Luton ➡️ Milton Keynes ➡️ Northampton ➡️ Coventry ➡️ Birmingham ➡️ Stoke on Trent ➡️ Warrington ➡️ Manchester ➡️ Liverpool.

Autocarele noastre strabat intreg teritoriul Romaniei, pe rute prestabilite. Vezi aici toate localitatile din Romania unde ajungem!

Autocar Anglia Romania | Rezerva biletul online, simplu si rapid!

Cu serviciul de rezervari bilete online de la Olimpia Travel, ti-e mai usor acum sa iti faci rezervarea biletului de autocar Anglia Romania. Consulta aici pagina de rezervari online si profita de oferta noastra de transport in luna Aprilie!

Ai nevoie de informatii suplimentare despre serviciile noastre sau oferta de transport autocar Anglia Romania cu reducere 20%? Contacteaza-ne aici sau la numerele de telefon: +44.744.803.7306 | +40.742.470.000 | +40.742.490.000

 

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *