Transport persoane Romania – Olanda si retur!

+

Am introdus la sfarsitul lunii februarie o noua ruta pentru transport persoane Romania – Olanda si retur!

In ciuda faptului ca ultimul an a fost o perioada plina de restrictii pentru toata lumea, a existat in continuare nevoia de mobilitate.

Fie ca iti propui sa calatoresti pentru a vizita diferite orase in scop turistic, sau te deplasezi pentru locul de munca, noi suntem aici pentru a asigura profesionalismul si seriozitatea de care ai nevoie din partea unei firme de transport.

Transport persoane Romania – Olanda

 Ce trebuie sa stii despre cursele de transport persoane Romania – Olanda si Olanda – Romania

  • Cursele sunt zilnice
  • Cursele Romania – Olanda se fac de la o destinatie fixa la adresa personala
  • Cursele Olanda – Romania se fac de la adresa personala la destinatie fixa
  • Pretul biletelor porneste de la 100 de euro, cu bagaj de cala inclus – maxim 40 kg
  • Transportul se face cu microbuze moderne
  • Ai 10 € REDUCERE la achizitionarea unui bilet tur-retur
  • La 5 calatorii efectuate cu Olimpia Travel, a 6-a este la JUMATATE DE PRET!
  • Oferim reduceri pentru copii si pensionari si pentru grupuri mai mari de 5 persoane!

Care sunt principalele destinatii cuprinse in ruta pentru transport persoane Romania – Olanda?

Breda

Orasul Breda se afla langa frontiera belgiana din vestul Brabantului de Nord, la intersecția raurilor Mark si Aa. Fiind un centru cultural cu numeroase institutii de cercetare si educatie, Breda a devenit o destinatie turistica importanta datorita centrului istoric al orasului, cu numeroase cladiri si santuri vechi atractive. Breda a devenit din ce in ce mai importanta in secolul al XII-lea datorita protejarii castelului sau, iar din Evul Mediu tarziu a jucat un rol important in istoria Olandei.

Orasul Breda, aflat langa frontiera belgiana din vestul Brabantului de Nord, este un centru cultural cu numeroase institutii de cercetare si educatie. A devenit, astfel, o destinatie turistica importanta datorita centrului istoric al orasului. Breda a jucat in Evul Mediu un rol esential in istoria Olandei, rezistand numeroaselor asedii.

Rorterdam

Rotterdam a evoluat de-a lungul timpului dintr-un satuc de pescari intr-un centru international de comert, transport, industrie si distributie.

La inceputul celui de-al doilea Razboi Mondial, tot centrul orasului a fost distrus de catre bombardamentele germane. Astfel, cea mai mare importanta i s-a acordat reconstructiei propriu-zise, iar astazi vorbim deja de un oras modern, renascut din cenusa proprie.

Haga

Haga este sediul guvernului Tarilor de Jos. Este sediul camerelor superioare si inferioare ale parlamentului olandez. Regele Willem-Alexander are resedinta si biroul de lucru la Haga, unde se afla si ambasadele statelor straine.

De asemenea, tot aici sunt situate Curtea Suprema si Consiliul de Stat. 

Amsterdam

Amsterdam este capitala Olandei si este si unul dintre cele mai mari orase din lume, avand un mod de trai unic si neconventional, pe alocuri.

Orasul se bucura de o reputatie impresionanta si rivalizeaza cu cele mai mari centre artistice si culturale din intreaga lume.

Orasul se remarca prin arhitectura baroca din sec. XVII-lea, care adapostea in alte timpuri sali de concerte, opera si balet.

Astazi, orasul gazduieste restaurante si cluburi moderne, fiind considerat un oras extrem de liber si progresiv.

Zwolle

Zwolle este un centru istoric autentic, fiind considerat o bijuterie medievala, avand peste 400 de monumente de vizitat.

Orasul este situat pe dealul Suolle, oglindit de 4 rauri frumoase: Ijssel, Vecht, Aa și Zwarte Water (Apa neagra.)

Vezi aici întreaga ruta!

Profita acum de ruta pentru transport persoane Romania – Olanda si calatoreste spre destinatia care te intereseaza! Nu uita ca poti sa trimiti oricand colete din Romania in Olanda sau din Olanda spre Romania. Mai multe detalii gasesti aici!

Pentru alte informatii, suna la numerele de telefon: 004-074 108 8126 si  004-074 819 1240 sau contacteaza-ne aici!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *