Transport Persoane Germania – Trasee

Curse zilnice Romania Germania
+

Transport Persoane Germania

De peste 10 ani te ducem in siguranta, comod si rapid in peste 150 de destinatii din Europa. Incepand din aceasta toamna introducem o noua ruta de transport persoane Germania cu 4 trasee care trec prin cele mai importante localitati.

Aceasta ruta se adreseaza celor care vor sa calatoreasca din Romania in Germania sau retur si de asemenea celor care vor sa trimita colete pe aceste trasee, dus-intors.

Curse zilnice catre Germania si retur! 

Germania ramane tara in care cei mai multi romani prefera sa munceasca sau chiar sa locuiasca impreuna cu familia. Cei care deja se afla in Germania stiu ca un transport rapid si facil pe ruta Romania – Germania este important pentru a ajunge in timp util si in siguranta la munca sau acasa in vacanta.

La Olimpia Travel vei gasi mereu un raport calitate-pret excelent, o echipa de soferi profesionisti, conditii optime pentru transportul bagajelor si un serviciu de relatii cu clientii intotdeauna la dispozitia ta.

Imbarcarea catre Germania se face pe ruta a 7 trasee care acopera cele mai importante localitati din Romania, iar iesirea din tara se face prin Oradea. Cursele catre Germania si retur sunt zilnice!  

Afla aici care sunt rutele de imbarcare din Romania pentru transport persoane Germania. 

Transport persoane Germania, curse zilnice – Trasee Olimpia Travel

Din Oradea, autocarele Olimpia Travel circula pe urmatoarele trasee:

Transport Persoane Germania – Traseu 1

Oradea – Debrecen – Budapesta – Viena – Linz – Salzburg – Rosenheim – Munchen – Memmingen – Ravensburg – Singen – Freiburg im Breisgau

Transport Persoane Germania – Traseu 2

Oradea – Debrecen – Budapesta – Viena – Linz – Munchen – Augsburg – Ulm – Stuttgart

Transport Persoane Germania – Traseu 3

Oradea – Debrecen – Budapesta – Viena – Linz – Passau – Deggendorf – Regensburg – Nurnberg – Wurzburg – Frankfurt am Main – Koln – Dortmund

Transport Persoane Germania – Traseu 4

Oradea – Debrecen – Budapesta – Viena – Linz – Nurnberg – Hof – Dresda – Leipzig – Berlin – Hamburg – Bremen – Hanovra – Bielefeld

Pentru rezervari de bilete autocar transport persoane Germania, click aici, iar pentru a trimite un colet pe acest traseu, vezi aici costurile si conditiile.

Link-uri utile: Ambasada Romaniei in Germania.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *