Transport Persoane Autocar Belgia – Curse Saptamanale

Transport persoane autocar Belgia

Transport Persoane Autocar Belgia – Curse Saptamanale

Transport Persoane Autocar Belgia – RUTA NOUA!

La Olimpia Travel, cele mai importante aspecte sunt acelea care asigura clientilor si pasagerilor nostri un transport rapid la destinatia dorita de ei, in maxima siguranta si in deplin confort.

Mai mult decat atat, ne dorim ca oricine sa isi poata permita bilete pentru cursele de autocar ori de cate ori doreste sa se intoarca acasa sau sa mearga la munca in strainatate. De aceea, pretul biletelor si a transportului de colete este ieftin, accesibil oricui.

De peste 10 ani iti punem la dispozitie servicii de transport si de coletarie in cele mai bune conditii, in peste 150 de destinatii din Europa. De anul acesta, introducem o noua ruta de transport persoane autocar Belgia cu 3 rute de preluare din Romania.

Ruta de transport persoane Belgia se adreseaza celor care vor sa calatoreasca din Romania in Belgia sau retur si de asemenea celor care vor sa trimita colete pe aceasta ruta.

 

Transport Persoane Autocar Belgia – Trasee Olimpia Travel

Plecari din Romania in fiecare JOI, intoarceri in fiecare DUMINICA!

Iesirea din tara se face prin Oradea, iar in Belgia traseul trece prin urmatoarele localitati:

Liege ➡️ Bruxelles ➡️ Aalst ➡️ Gent ➡️ Oostende

 

Rutele din Romania de unde se face preluarea pentru transport persoane autocar Belgia sunt urmatoarele:

RUTA 1: Judetul Satu Mare (toate locatiile) ➡️ Judetul Maramures (toate locatiile) ➡️ Judetul Salaj (toate locatiile) ➡️ Judetul Cluj (toate locatiile) ➡️ Judetul Bihor (toate locatiile)
RUTA 2: Buzau ➡️ Bucuresti ➡️ Ploiesti ➡️ Brasov ➡️ Fagaras ➡️ Sibiu ➡️ Sebes ➡️ Deva ➡️ Hateg ➡️ Timisoara ➡️ Arad ➡️ Oradea
RUTA 3: Galati ➡️ Husi ➡️ Vaslui ➡️ Iasi ➡️ Botosani ➡️ Suceava ➡️ Bistrita ➡️ Dej ➡️ Cluj ➡️ Oradea

 

Pentru rezervari de bilete transport persoane autocar Belgia, click aici, iar pentru a trimite un colet pe acest traseu, vezi aici care sunt costurile si conditiile de transport. Pentru orice intrebari, apeleaza la serviciul nostru de relatii cu clientii.

Rezervari Bilete Transport Persoane Autocar Belgia +40 742 470 000 | +40 742 490 000

Link-uri utile: Ambasada Romaniei in Belgia