Transport international animale de companie cu autocarul

+

Transport international animale de companie cu autocarul

Daca esti in cautarea celei mai bune solutii pentru transport international animale de companie, apeleaza cu incredere la noi!

Ne-am adaptat de-a lungul timpului cerintelor clientilor nostri, astfel incat experienta fiecarui calator sa fie una cat mai placuta.

Una dintre situatiile des intalnite in cazul calatoriilor cu microbuzul sau cu autocarul este cerinta de a fi transportate animale de companie.

Afla din articolul nostru toate detaliile pentru transport international animale de companie!

 

Daca te afli printre iubitorii de animale, venim in ajutorul tau cu solutia de care aveai mereu nevoie. Cu Olimpia Travel poti calatori linistit in strainatate, alaturi de animalul tau de companie!

Nu trebuie sa iti mai faci grija de faptul ca esti nevoit sa il lasi acasa si sa ii gasesti un ingrijitor in care sa ai incredere.

Ai acum ocazia sa il iei cu tine peste tot, mai ales in cazul in care iti propui sa te muti pentru o perioada mai lunga de timp in strainatate.

 

Transportam animale de companie pana in 6 kg

 

Este foarte important sa stii ca limita pentru tansport international animale de companie este de 6 kg, pentru a nu incomoda in vreun fel ceilalti pasageri si modul de desfasurare al calatoriei.

In acelasi timp, ne preocupa faptul ca animalele sa nu fie periculoase si sa nu puna in pericol ceilalti calatori.

 

Vei avea nevoie ca inainte sa consulti un veterinar

 

Pentru ca in ultimul timp conditiile de calatorie pentru animalele de companie sunt tot mai stricte, trebuie sa acorzi cat mai mare importanta starii de sanatate a animalului si actele care certifica siguranta transportului acestuia in strainatate.

Pentru acest lucru, este necesar sa te prezinti la medicul veterinar pentru un control amanuntit.

Animalutul trebuie sa aiba cip de identificare si sa fie vaccinat, conform prevederilor legale.

In plus, transportul acestuia trebuie realizat intr-o cusca speciala, ce poate fi achizitionata de la magazinele dedicate animalelor de companie.

 

Cat costa sa transporti un animal de companie in strainatate cu autocarul

 

Fiecare agentie de transport isi stabileste pretul, astfel incat sa coincida cu calitatea serviciilor oferite.

Daca alegi sa iti transporti animalul de companie cu Olimpia Travel, trebuie sa stii ca tariful pentru animalut este de 50€, indiferent de destinatie.

Preocuparea noastra principala in acest caz este siguranta si confortul animalutului tau, astfel incat acesta sa ajunga relaxat si fericit la destinatia dorita.

Foarte important! Animalele de companie pot sa calatoreasca doar cu un insotitor!

Ne dorim sa evitam eventualele probleme sau aspecte inconfortabile ce pot sa apara pe parcurs, astfel ca animalul de companie poate fi transportat pe una dintre rutele Olimpia Travel, doar alaturi de posesor sau alt ingrijitor.

Este, de asemenea, necesar sa semnalezi in momentul in care iti achizitionezi biletul de calatorie, faptul ca doresti sa te deplasezi alaturi de un animal, pentru a achita din timp si tariful de calatorie pentru acesta.

Nu uita sa te asiguri de faptul ca animalul tau de companie are un pasaport international de calatorie.

 

Calatoreste acum pe una dintre rutele Olimpia Travel!

 

Vezi aici destinatiile pentru care efectuam curse si nu uita sa rezervi din timp locul pentru tine si patrupedul tau!

Pentru mai multe detalii, ne poti contacta chiar aici!

Viziteaza-ne si pagina de Facebook!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *