Transport de Persoane Spania – Curse Regulate cu Autocarul

Transport de persoane Spania
+

Si anul acesta, romanii inca formeaza cea mai mare comunitate de straini aflati la munca in Spania, una dintre cele mai cautate tari ale UE. Motivele? Job-uri relativ usor de obtinut in domeniile in care romanii isi cauta de lucru si salarii motivante, peste media din Romania.

Daca te afli deja la munca sau daca ti-ai gasit recent un job in Spania, pentru cel mai sigur, mai rapid, mai confortabil si mai ieftin transport de persoane cu autocarul, apeleaza la Olimpia TravelLa noi, vei gasi mereu un raport calitate-pret excelent, soferi profesionisti si conditii optime pentru transportul bagajelor.

⭐️ Descopera avantajele de a calatori cu autocarul!

Iti punem la dispozitie curse de autocar regulate catre Spania, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Spania si retur. Imbarcarea catre Spania se face in fiecare MIERCURI pe 7 rute care acopera cele mai importante localitatii din Romania, iar iesirea din tara se face prin Oradea. Cursele retur Spania – Romania ajung in tara in fiecare zi de SAMBATA.

 

Transport de persoane Spania – Rutele Olimpia Travel

Transport de persoane Spania – Ruta 1

SAN SEBASTIAN ➡️ BILBAO ➡️ SANTANDER ➡️ TORRELAVEGA ➡️ VITORIA ➡️ MIRANDA DE EBRO ➡️ BURGOS ➡️ VALLADOLID ➡️ SALAMANCA ➡️ GUIJUELO ➡️ PLASENCIA ➡️ CACERES ➡️ MERIDA ➡️ SEVILLA ➡️ UBEDA ➡️ ESPARTINAS ➡️ SANLUCAR LA MAYOR ➡️ PILAS ➡️ VILLAMANRIQUE DE LA CONDESA ➡️ ALMONTE ➡️ BOLLULLOS ➡️ ROCIANA ➡️ PALOS DE LA FRONTERA ➡️ HUELVA ➡️ CARTAYA ➡️ AYAMONTE

Transport de persoane Spania – Ruta 2

MERIDA ➡️ DON BENITO ➡️ ZAFRA ➡️ ALMENDRALEJO ➡️ BADAJOZ ➡️ SEVILLA ➡️ CORDOBA ➡️ MONTEMAYOR ➡️ LUCENA DEL PUERTO ➡️ BAENA ➡️ TORREDELCAMPO ➡️ JAEN ➡️ LINARES

Transport de persoane Spania – Ruta 3

VALLADOLID ➡️ TORDESILLAS ➡️ PALENCIA ➡️ BENAVENTE ➡️ OURENSE ➡️ VERIN ➡️ PONTEAREAS ➡️ VIGO

 

De asemenea, pe ruta de transport de persoane Spania dispunem si de servicii de coletarie, asadar poti trimite sau poti primi pachete de la cei de acasa! Vezi aici mai mult detalii despre conditiile si costurile de transport colete Romania – Spania sau retur.

Vrei sa afli mai multe inainte de a te decide daca vrei sa calatoresti cu noi? Vezi 10 dintre motivele pentru care calatoriile noastre cu autocarul sunt alese an de an de mii de romani, iar daca vrei sa beneficiezi de cele mai avantajoase preturi la biletele de autocar, vezi oferta noastra de fidelizare!

Pentru rezervari la telefon, ne poti contacta la +40 261 750 118 | +40 745 568 861, iar pentru rezervari online, acceseaza acest link.