Transport colete door to door catre Austria si Germania

Transport colete door to door catre Austria si Germania

Expedierea unui colet este o modalitate simpla de a-ti arata aprecierea fata de cei dragi. Daca iti doresti sa expediezi un colet catre Austria sau Germania, citeste in continuare si afla mai multe despre serviciul nostru de coletarie door to door!

Stim ca un pachet de la cei dragi, plin de bunatati, iti alina dorul de casa. De asemenea, stim si ca este important sa ai solutii la indemana pentru a trimite lucruri in tara. Serviciul de coletarie door to door a aparut tocmai din aceasta dorinta de a oferi o solutie simpla pentru expedierea coletelor.

 

Care sunt avantajele serviciului de transport colete door to door?

 

1. Preluam si predam colete de la adresa la adresa

Stim ca timpul este important pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, prin serviciul de transport colete door to door, noi vom prelua si vom preda coletele la adresa pe care ne-o indici.

Nu vei fi nevoit sa mergi cu coletul intr-un punct de preluare, iar la destinatie, ne vom asigura ca pachetul va ajunge direct la destinatar.

 

2. Preturi avantajoase

 

Transportul de colete door to door catre Austria si Germania nu prezinta taxe suplimentare. Aplicam tarifele pe care le prezentam pe site, fara a exista alte taxe ascunse. Tarifele sunt calculate in functie de greutatea coletului dupa cum urmeaza:

  • Colete cu greutatea pana la 20 kg: 30 euro / colet
  • Colete cu greutatea peste 20 kg: 1,5 euro / kg

 

3. Livrare rapida

 

Bucuria de a trimite un colet este de multe ori la fel de mare ca bucuria de a primi un colet. Pentru ca noua ne place sa fim complici la aceste bucurii, ne asiguram mereu ca livrarea coletelor se realizeaza cat in timp util.

Ne imbunatatim constant serviciile de coletarie si stim ca timpul de livrare al unui colet este un aspect important. Deoarece avem plecari zilnice catre Austria si Germania, majoritatea coletelor expediate prin serviciul nostru de coletarie ajung la destinatar in aproxmativ 24 h.

 

4. Flexibilitate

 

Principalul avantaj al serviciului de coletarie door to door este flexibilitatea. Vom incerca sa tinem cont de solicitarile tale in ceea ce priveste ziua si ora de predare sau preluare a coletului. Trebuie doar sa ne tii la curent. Asigura-te ca specifici conditiile speciale de livrare ale coletului, daca este cazul.

Flexibilitatea este un lucru de care tinem cont si cand vine vorba de bunurile pe care vrei sa le trimiti. Atat timp cat pachetele nu contin substante sau obiecte interzise si sunt corect ambalate, vom livra cu aceasi seriozitate atat un plic sau un colet de mici dimensiuni, cat si o bicicleta. 🙂

 

5. Curse zilnice

 

Avem plecari zilnice catre cele mai importante destinatii din Austria si Germania. Asadar, iti va fi foarte usor sa gasesti o zi in care sa expediezi acel colet facut cu drag pentru prieteni sau rude.

Daca cumva nu reusesti sa pregatesti un colet in timp util pentru plecarea dintr-o anumita zi, nu iti face griji! Nu va fi nevoie astepti mai mult de 24 h, maxim 48 h, pana va porni urmatorul microbuz catre destinatia dorita.

Asadar, acestea sunt principalele avantaje ale serviciului de transport colete door to door catre Austria si Germania. Speram ca informatiile ti-au fost de folos. Data viitoare cand vei trimite un colet, ia in considerare aceasta optiune simpla si la indemana pentru o livrare sigura si rapida.

 Contacteaza-ne acum si trimite un colet cu Olimpia Travel! 🙂