Transfer Aeroport Satu Mare

Transfer Aeroport Satu Mare

Transfer aeroport Satu Mare – cel mai nou serviciu din portofoliul Olimpia Travel! Din dorinta de a ne extinde aria de activitate si de a oferii servicii cat mai diversificate de transport, am introdus si serviciul de transfer la aeroport. Afla ce include!

Modul in care oamenii aleg sa calatoreasca depinde de multi factori: timp, resurse materiale sau chiar conditia medicala

Tocmai din aceasta cauza, am ales sa introducem serviciul de transfer la aeroport, din Satu Mare, catre cele mai importatnte aeroporturi din Ungaria si Romania. Acum nu mai trebuie sa rogi un prieten sa te astepte la aeroport, ci te poti baza pe noi!

Anii de experienta ne-au invatat sa fim atenti la nevoile calatorilor. Asadar, desi principala noastra activitate este in continuare transportul de persoane cu autocarul,  international, pe cele mai importante rute europene, am decis sa introducem in portofoliul nostru si serviciul de transfer la aeroport.

Special pentru acest serviciu, am investit in achizitionarea unor microbuze moderne. Acestea au o capacitate de 8 locuri, beneficiaza de spatiu generos pentru bagaje si dispun de aer conditionat si alte dotari care iti vor asigura confortul pe intreaga durata a calatoriei.

 

Transfer aeroport Satu Mare catre cele mai importante aeroporturi din Romania si Ungaria:

 

Asiguram transferul din Satu Mare catre urmatoarele aeroporturi din tara:

 • Aeroportul International Avram Iancu (Cluj-Napoca)
 • Aeroportul International Oradea (Oradea)
 • Aeroportul International Arad (Arad)
 • Aeroportul International Traian Vuia (Timisoara)
 • Aeroportul International Maramures (Baia Mare)
 • Aeroportul International Transilvania (Targu Mures)

De asemenea, asiguram transferul si catre doua aeroporturi importante din Ungaria:

 • Aeroportul International Liszt Ferenc (Budapesta)
 • Aeroportul International Debrecen (Debrecen)

 

Avantajele serviciului de transfer la/ de la aeroport Satu Mare:

 • Transferul la aeroport se face la cerere si este disponibil pentru toate zborurile care decoleaza sau aterizeaza pe unul din aeroporturile mai sus mentionate.
 • Transferul se face rapid, cu microbuze moderne si confortabile, a caror capacitate este de 8 locuri.
 • Asiguram preluarea si transportul de la domiciliu din Satu Mare.
 • Serviciul de transfer la/ de la aeroport este disponibil 24 h/7

Daca alegi serviciul de transfer la aeroport, este bine sa stii cateva amanunte. Acestea iti vor asigura o calatorie placuta si te vor scuti de grija pierderii zborului. In primul rand, timpul de sosire la aeroport este calculat astfel incat sosirea sa aiba loc cu 2 ore inainte de decolare. In acest fel vei beneficia de suficient timp pentru a efectua check in-ul si a trece de verificarile de securitate.

In al doilea rand, NU ne asumam situatiile care pot sa intervina pe parcursul drumului si care nu tin de capacitatile noastre de solutionare, precum: ambuteiaje, verificari la vama sau conditii meteo extreme. In schimb, te putem asigura ca ne vom lua o marja de eroare pentru evenimentele neprevazute, astfel incat sa nu pierzi zborul.

Nu in cele din urma, daca zborul de intoarcere prezinta intarzieri, vom astepta toti pasagerii care au facut rezervari. Acest lucru poate sa decaleze ora de plecare din aeroport catre Satu Mare.

Asadar, speram ca acest nou serviciu de transfer aeroport  din Satu Mare catre cele mai importante aeroporturi din Romania si Ungaria vine ca o veste buna pentru tine, calatorule.

Pentru mai multe detalii si rezervari, contacteaza-ne acum!