Servicii

1.Transport Persoane International

Olimpia Travel asigura servicii de transport persoane intern si international, avand curse regulate catre Anglia, Belgia, Luxembur, Germania, AustriaFrantaSpania, Portugalia si retur.

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie. Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane intern si international oferite de Olimpia Travel sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

Inainte de orice, punem un foarte mare pret pe siguranta calatorilor nostri, iar starea tehnica a masinilor cat si gradul de oboseala a soferilor sunt monitorizate in permanenta. In cazul situatiilor de urgenta, cum sunt defectiunile aparute pe traseu, ne angajam sa trimitem echipe mobile care remedieze problema, iar pasagerii vor fi transferati intr-un alt autovehicul pentru a-si putea continua calatoria.

Olimpia Travel iti pune la dispozitie cele mai moderne autocare de transport international de persoane pe ruteleRomania – Anglia, Romania – Belgia, Romania – LuxemburgRomania – GermaniaRomania – Portugalia, Romania – Spania, Romania – FrantaRomania – Austria si retur.

2.Transport Colete

Olimpia Travel asigura servicii de transport colete international, avand curse regulate catre AngliaAustria, Belgia, Franta, Germania, LuxemburgPortugalia, Spania si retur.

Preluarea coletelor se face in toate orasele in care opresc autocarele noastre. Bunurile dumneavoastra vor fi manipulate cu grija si transportate in deplina siguranta. Transportam atat pachete, cat si plicuri, la tarife standard pentru greutati sub 100 kg.*

Transport colete international | Conditii si Regulament

Olimpia Travel isi rezerva dreptul de a deschide si de a controla expedierile (colete sau plicuri) pentru orice motiv intemeiat sau daca exista suspiciuni cu privire la continut, pe toata perioada transportului.

Olimpia Travel este raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea coletelor cauzate doar din vina exclusiva a angajatilor sai. Pentru produsele fragile, ambalate necorespunzator, firma nu isi asuma nicio raspundere in cazul deteriorarii pe timpul transportului.

Din motive de siguranta, nu sunt admise la transport colete international materiale explozibile, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide inflamabile (acetona si benzina), precum si toate celelalte articole mentionate ca fiind interzise prin legile aflate in vigoare.

CLICK AICI pentru a vedea Conditiile Generale privind furnizarea Serviciilor Postale de catre Olimpia Travel S.R.L.

Transport colete international | Reclamatii

In cazul deteriorarii coletelor in timpul transportului, oricare reclamatie se va face direct reprezentantului OLIMPIA TRAVEL, in momentul sosirii la destinatie; orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

*Atentie! Pentru cantitati mai mari de 100 kg, tarifele se negociaza.

3.Inchirieri Microbuze / Autocare

Rent A Bus: inchirieri microbuze si autocare pentru transport persoane intern si international.

Olimpia Travel dispune de un parc auto de masini de toate capacitatile, disponibile spre inchiriere pentru transport persoane pe rute interne si externe.

Flota auto Olimpia Travel cuprinde microbuze si autocare de ultima generatie, dotate cu instalatii audio-video, minibar, toaleta, telefon, frigider, instalatie de climatizare, sisteme ABS si ARS, astfel incat transportul calatorilor sa se desfasoare in deplina siguranta si la cele mai inalte standarde de calitate.

Serviciul nostru de inchirieri microbuze si autocare pentru excursii, transfer la si de la aeroport sau transport pentru angajati, include microbuzul/autocarul cu 1 sau 2 soferi (in functie de distanta), combustibilul, RCA, carte verde, asigurarea calatorilor si a bagajelor.

Microbuze si autocare disponibile spre inchiriere:

  • Minibuz cu 8 locuri

  • Microbuz cu 19 locuri

  • Autocar cu 50 locuri

  • Autocare cu 80 locuri (etajate)

  • Autocare cu 83 locuri (etajate)

4.Curse Locale

Facem transport local de persoane pe rutele:

  • Satu Mare – Doba – Boghis

  • Satu Mare- Vetis – Oar

  • Satu Mare – Parcul Industrial Vetis

  • Satu Mare – Cehu Silvaniei

Va oferim un raport calitate-pret excelent, o echipa de soferi profesionisti, conditii optime pentru transportul bagajelor si un serviciu de relatii cu clientii intotdeauna la dispozitia dumneavoastra.

Vezi mai multe detalii despre trasee si orarul curselor aici.

5.Agentie de turism

Olimpia Turism

Agentia de turism Olimpia Travel s-a dezvoltat in mod firesc ca o ramura a SC Olimpia Travel SRL din Satu Mare, avand ca principal obiect de activitate transportul intern si international de persoane, domeniu in care am acumulat peste 15 ani de experienta. La fel de firesc, sub umbrela companiei mama s-a dezvoltat si firma de asigurari Olimpia Travel Insurance.

Astfel, Olimpia Travel inseamna servicii complete de turism: consultanta turistica, transport persoane intern si international, cazare, asistenta turistica siasigurari medicale de calatorie, adica absolut tot ce ai nevoie, sub un singur nume in care poti avea incredere!

Cele mai bune recomandari in favoarea Olimpia Travel sunt numeroasele premii si diplome de excelenta obtinute – de peste 8 ani ne numaram printre primele firme de transport persoane intern si international, atat in topurile locale satmarene, cat si in topurile regionale si nationale – dar, mai cu seama, insisi clientii nostri fideli, care ne sunt alaturi inca de la infiintare.

 

Olimpia Turism | Pachete Turistice

Olimpia Turism iti pune la dispozitie o gama larga de pachete turistice in Romania (turism intern) si pachete turistice in strainatate (turism international).

Oferta agentiei de turism include pachete turistice cu avionul, pachete turistice cu autocarul, pachete turistice cu transport individual, dar si sejururi cu avionulsejururi cu autocarul sau sejururi individuale.

Fie ca iti doresti sa petreci o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau, dimpotriva, una plina de aventura si adrenalina alaturi de prieteni, in agentia de turism Olimpia Travel vei gasi cu siguranta cea mai buna oferta pentru tine.

In functie de preferintele tale, poti opta pentru unul dintre numeroasele sejururiSki & SnowboardCircuite cu Autocarul, Croaziere, Early Booking, Vacante Exotice – Safari AfricaAmerica LatinaAsiaAmerica Centrala si CaraibeOceanul IndianOrientPelerinaje Religioase.

Vezi mai multe detalii despre pachetele turistice Olimpia Turism

6.Service Auto

Service auto pentru toate tipurile de masini

Mecanica | Electromecanica | Vanzare Piese | Tinichigerie | Vopsitorie | Spalatorie Auto | Vulcanizare | Tractari Auto | Verificari tahograf | Statie I.T.P.

Societatea comerciala Coexpres fost infintata in 1992 functionand ca societate de transport persoane intern si international pana in 2003. In 2003 s-a construit un modern si bine utilat SERVICE AUTO cu tehnologii de ultima ora pentru toate tipurile de autoturisme si autoutilitare, cu un personal foarte bine pregatit. Activitatea de transport persoane a fost preluata de Olimpia Travel

Dotat cu tehnologii de ultima ora si profesionisti in domeniu, service-ul nostru presteaza servicii de inalta calitate atat firmelor cat si persoanelor fizice.

www.coexpres.ro