Program special de Paste 2019

Program special de Paste 2019

Pastele este dedicat petrecerii timpului in familie si un prilej de a te bucura de  traditiile si obiceiurile pascale care au un farmec aparte in Romania. Olimpia Travel iti pune la dispozitie mai multe curse, din diferite colturi ale Europei, astfel incat sa te poti bucura de farmecul Sarbatorilor in sanul familiei.

Odata cu inceperea Postului Mare, gandul nostru deja zboara catre Sarbatorile Pascale, cu toate traditiile si obiceiurile specifice: pregatirile din Saptamana Mare, slujba de Inviere si ouale ciocnite alaturi de cei dragi in prima zi de Paste, toate ne aduc mai aproape de casa.

Experienta celor 16 ani de activitate in domeniul transportului international ne-a invatat ca majoritatea calatorilor nostri sunt oameni harnici, care muncesc luni intregi pe tot parcursul anului departe de casa si de cei apropiati. Din acest motiv, in fiecare an in preajma Sarbatorilor ne dam silinta sa venim in ajutorul tuturor celor care dupa lungi saptamani de munca isi planifica din timp concediul pentru a putea fi acasa de Paste.

Avem grija sa planificam din timp orarul curselor Olimpia Travel, astfel incat sa putem onora cat mai multe solicitari in aceasta perioada. Vom circula in luna aprilie catre cele mai populare destinatii europene, iar ultimele date de retur sunt astfel stabilite incat atat calatorii nostri care sarbatoresc Pastele Catolic, cat si cei care sarbatoresc Pastele Ortodox sa ajunga la timp in tara.

 

Acesta va fi programul special de Paste al curselor Olimpia Travel in 2019:

  • Anglia

Vom avea ultima plecare din Romania catre Anglia in data de 17 aprilie. Se respecta ziua obisnuita de plecare, si anume miercurea. Pe aceasta ruta, ultimul retur va fi in data de 21 aprilie. Vezi aici mai multe detalii despre ruta Romania – Anglia.

 

  • Franta – Spania – Portugalia

In data de 17 aprilie vom avea ultima plecare din Romania catre Franta – Spania – Portugalia. Ultimul retur din Portugalia va fi in data de 20 aprilie. Vezi punctele de plecare din Portugalia, Spania si Franta.

 

  • Germania

Ultima plecare din Romania catre Germania va fi in data de 23 aprilie, iar ultimul retur va fi in data de 25 aprilie. Afla aici mai multe detalii despre ruta.

Incepand cu data de 1 mai ne vom relua activitatea si programul obisnuit.

 

Te incurajam sa iti faci rezervare din timp, deoarece aceasta perioada este una foarte aglomerata. Contacteaza-ne acum pentru o rezervare!

 

Post Tags :