Orarul curselor Olimpia Travel in luna decembrie 2018

Orarul curselor Olimpia Travel in luna decembrie
+

Orarul curselor Olimpia Travel in luna decembrie este unul special conceput pentru cei care doresc sa isi petreaca Craciunul acasa, alaturi de cei dragi. Stim ca luna decembrie este luna in care iti doresti sa fii cat mai aproape de prieteni si familie, motiv pentru care noi vom onora cu placere rezervarile din aceasta perioada. Vezi mai jos orarul curselor Olimpia Travel in luna decembrie!

Nicaieri nu se simte mai bine atmosfera Craciunului ca acasa, iar din acest motiv multi oameni, daca au posibilitatea, aleg sa isi ia concediu in perioada Sarbatorilor pentru a petrece aceste zile alaturi de cei dragi.

Cum cererea pentru cursele din perioada Sarbatorilor este foarte ridicata, te sfatuim sa iti faci rezervare din timp. In acest fel vei evita situatiile neplecute in care nu vei mai gasi locuri disponibile pentru a te intoarce in tara de sarbatori.

 

Vezi orarul curselor Olimpia Travel in luna decembrie 2018!

 

Cursele catre Anglia prezinta o mare cerere din partea calatorilor in luna decembrie.

Unii aleg sa calatoreasca in Anglia datorita Targului de Craciun din Londra, pentru a vizita diferite obiective turistice, dar si pentru a petrece timp cu rudele sau prietenii stabiliti acolo.

Pe de alta parte, multi pornesc din Anglia in luna decembrie, avand ca destinatie Romania, pentru a fi acasa in perioada sarbatorilor. Indiferent de sensul de calatorie, vom avea curse pe ruta Romania – Anglia si retur in luna decembrie,  dupa urmatorul program:

O alta destinatie populara din portofoliul Olimpia Travel este Portugalia, via Franta-Spania.

Fiind una dintre cele mai lungi rute, ne-am asigurat ca avem cursele atent programate in luna decembrie, astfel incat sa evitam perioadele cu trafic foarte aglomerat.

Pasagerii nostri din Franta, Spania si  Portugalia vor putea ajunge in timp util acasa, pentru a-si petrece Sarbatorile alaturi de cei dragi. Vom avea curse atat in primele saptamani ale lunii decembrie, cat si in ultima saptamana inainte de Craciun. Programul curselor pe ruta Romania – Portugalia, via Franta – Spania in luna decembrie va fi urmatorul:

Orarul curselor Olimpia Travel in luna Decembrie

  • Germania

Catre Germania si Austria vom avea curse zilnice, cu ultima plecare in data de 19 decembrie. Ultimul retur va fi in data de 21 decembrie. Cursele se vor face cu microbuzele Olimpia Travel, iar locurile sunt limitate. Pentru rezervari, contacteaza-ne din timp!

Acesta este orarul curselor Olimpia Travel in perioada sarbatorilor. Speram sa iti fie de ajutor si te incurajam sa iti faci o rezervare pentru calatorie din timp. Pentru mai multe informatii, scrie-ne si pe pagina de Facebook. De Craciun toate drumurile duc acasa, iar noi facem acest lucru posibil.

 

 

2 comments

  1. Orsolya Poti said on februarie 22, 2019 Răspunde
    Bună Ziua, aveți deja un orar pentru luna martie cursa România - Portugalia? Ași dori să trimit un pachet din Faro la Satu Mare. Mulțumesc!
    • Olimpia Travel said on februarie 22, 2019 Răspunde
      Buna ziua. Programul pe ruta Romania - Portugalia in luna martie este acelasi dintotdeauna, avem plecari in fiecare miercuri. Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *