Olimpia Travel Group se implica si in acest an alaturi de Ajutoarele lui Mos Craciun!

+

Se pare ca nici in acest an, copiii nevoiasi nu au fost uitati de Ajutoarele lui Mos Craciun! Olimpia Travel Group se alatura membrilor Asociatiei Apel la Actiune in cea de-a 4-a editie a campaniei umanitare ce vizeaza in mod direct copiii care au nevoie de ajutor.

Indrazneste sa daruiesti!

Pentru fiecare dintre noi, Craciunul are o semnificatie aparte. Poate e amintirea serilor magice din copilarie, mirosul prajiturilor sau imaginea cadourilor de sub brad. Ce stim sigur este ca vrem sa dam mai departe toata bucuria traita.

Astfel, Olimpia Travel Group: Olimpia Travel, Olimpia Turism si Coexpres Satu Mare te incurajeaza sa te implici!

Ce a realizat în anii trecuti Asociatia Apel la Actiune?

Cele 3 editii ale campaniei Ajutoarele lui Mos Craciun a ajutat peste 1200 de suflete sa se bucure de normalitatea mult visata! Nu ne oprim aici, insa! Ne propunem sa mobilizam si anul acesta cat mai multi oameni altruisti si dornici sa produca o schimbare pentru cei din comunitatea lor!

Olimpia Travel Group Olimpia Travel Group

Poti vedea aici cum l-am intampinat in 2019 pe Mos Craciun!

Impreuna, le daruim copiilor nevoiasi un Craciun de poveste!

Ne propunem ca si anul acesta sa ajungem la cat mai multi copii din Centrele de Plasament si la familiile nevoiase din judet!

Pana acum, peste 400 de persoane au rezervat scrisorile trimise de copii Mosului, ajutandu-l pe acesta sa raspunda dorintelor scrise de cei mici.

Insa, avem in continuare nevoie de implicarea ta!

Anul acesta ne dorim sa ajutam 3 copii orfani de mama!

Stim cu totii ca nu doar in preajma sarbatorilor exista probleme. Tocmai din acest motiv, noi ne concentram in fiecare an si pe Cauze Umanitare, pe investitii care pot schimba viata oamenilor in bine, pe termen lung.

Familia Hamza trece prin momente tare dificile de cand mama a decedat, lasandu-i pe cei trei copii, Jasmin, Vasile și Jason, doar in grija tatalui.

Acesta, din pacate, nu reuseste sa le asigure cele necesare. Toata familia locuieste intr-o singura camera ce serveste atat ca bucatarie, living si dormitor. Conditiile in care traiesc cei 4 sunt dezastruoase.

Tocmai din acest motiv, Asociatia Apel la Actiune isi propune sa le renoveze locuinta! Alatura-te donatorilor din acest an si ajuta-I pe micutii din familia Hamza sa duca o viata normala!

Doneaza orice suma de care dispui in contul asociatiei Apel la Actiune, RO50BRDE310SV65444573100, deschis la BRD Satu Mare, cu descrierea „Ajutoarele lui Mos Craciun”; iar noi vom fi spiridusii care vor face ca magia Craciunului sa aiba loc!

Ce vom cumpara din donatii?

  • Lemne de foc
  • Obiecte electrocasnice
  • Obiecte de mobilier
  • Rechizite pentru gradinita si scoala
  • Centrale termice
  • Masini de spalat
  • Calculatoare
  • Ferestre termopan

Olimpia Travel Group te incurajeaza sa te alaturi campaniei Ajutoarele lui Mos Craciun!

Alege, anul acesta, sa le faci o bucurie celor mai putin norocosi! Asteptam cu drag fiecare initiative de implicare!

Am lansat Apelul la Actiune, iar acum nu ne ramane decat sa ii gasim pe cei dornici sa se alature spiridusilor mosului!

Contacteaza-ne acum!

Nu mai ezita! Contacteaza-ne acum, iar noi iti stam la dispozitie pentru orice intrebare! Impreuna aducem Craciunul in sufletul copiilor si familiilor nevoiase!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *