Oferta de Fidelizare Bilete Autocar 5+1 la Jumatate de Pret

+

Oferta de fidelizare bilete autocar 5+1 la JUMATATE | La 5 curse cu noi, a 6-a este la jumatate de pret!

Fie ca mergi la munca in strainatate, fie ca te intorci acasa la cei dragi, ai nevoie de un mijloc de transport cat mai ieftin, care sa te duca cat mai rapid si in deplina siguranta la destinatia ta.

Cu Olimpia Travel, de peste 10 ani, clientii nostri calatoresc ieftin, rapid si sigur cu autocarele sau micorbuzele noastre catre 150 de destinatii din Europa. Printre tarile in care efectuam curse regulate se numara Anglia, Belgia, Germania, Austria, Portugalia, Spania si Franta.

Alegand transportul cu noi, beneficiezi de un raport calitate-pret excelent, de o echipa de soferi profesionisti, de conditii optime pentru transportul bagajelor si de un serviciu de relatii cu clientii intotdeauna la dispozitia ta. Pe parcursul calatoriei ai acces la internet Wi-Fi, iar bagajul de cala, pana la 40kg este inclus in pretul biletului.

Vrei sa afli toate rutele de transport persoane si colete Olimpia Travel? Acceseaza pagina noastra de transport international si afla toate localitatile prin care trec autocarele si microbuzele noastre, precum si toate rutele si localitatile din Romania unde ajungem!

Cautam sa oferim mereu cele mai avantajoase beneficii clientilor nostri. Oferta de fidelizare bilete 5+1 la JUMATATE DE PRET este modul prin care dorim sa le multumim tuturor celor care aleg serviciile noastre de transport international de persoane.

Cum poti beneficia de oferta de fidelizare bilete 5+1 la jumatate?

Nimic mai simplu, dupa achizitionarea a 5 bilete de transport persoane, al 6-lea bilet il cumperi la jumatate de pret. Astfel, acum ai ocazia sa economisesti bani si sa te intorci mai des acasa in Romania!

Oferta de fidelizare bilete 5+1 la JUMATATE | Rezerva-ti biletul online, simplu si rapid!

Pentru comoditatea ta, poti sa-ti faci o rezervare online a biletului de autocar sau microbuz, o modalitate foarte simpla prin care poti ajunge sa beneficiezi de oferta noastra de fidelizare! Pentru mai multe detalii, consulta pagina noastra de rezervari bilete online.

Ai nevoie de informatii suplimentare despre serviciile noastre sau despre oferta noastra de fidelizare? Contacteaza-ne aici sau la numerele de telefon: 0261 750 118 / 0745 568 861 / 0742 121 148 / 0749 037 604.

2 comments

  1. Cristina said on aprilie 15, 2019 Răspunde
    Numele meu está Cristina nicoleta nicoi vreau sa fac o rezervare la autocar 2 persoane un copil si un adult 14 agust
    • Olimpia Travel said on aprilie 15, 2019 Răspunde
      Buna ziua. Rezervarile se pot face cu maximum o luna inainte de data plecarii, reveniti va rugam din 14 iulie cu un telefon la numarul de telefon alocat rutei care va intereseaza: https://olimpiatravel.ro/contact-rezervari-bilete-autocar/. Va multumim si va asteptam!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *