Locuri de munca in Austria pentru romani. Cum gasesti oferte?

+

Locuri de munca in Austria pentru romani

 

Daca esti in cautarea unui loc de munca in strainatate si nu te poti hotari asupra celei mai avantajoase tari, propunerea noastra pentru tine este Austria.

Datorita economiei aflata in plina expansiune, salariile din Austria sunt in medie mai mari decat in tari precum Germania, Suedia sau Danemarca.

In plus, sistemele de protectie sociala si de sanatate sunt foarte dezvoltate, fapt ce reprezinta un avantaj pentru romanii aflati in cautarea unor locuri de munca.

In privinta salariului, in Austria cel minim este de 1.500 de euro, iar cel mediu se situeaza in jurul a 3.800 de euro.

 

Locuri de munca in Austria pentru romani

 

Ingrijirea persoanelor varstnice

Se cauta frecvent ingrijitori pentru persoanele varstnice, predominante fiind femeile in anunturi, insa in unele cazuri sunt acceptati si barbatii.

Cerintele difera in functie de situatie, insa sunt necesare minime cunostinte de limba germana.

Posturile de acest fel sunt atat pentru cei care au experienta in domeniu si cursuri atestate pentru ingrijirea varstnicilor la domiciliu, cat si pentru persoane necalificate, insa responsabile si serioase.

 

Agricultura

La fel de cautate sunt si locurile de munca in agricultura. Si in acest caz exista mai multe variante precum: agricultura in camp, in hale, plantat in sere sau cules fructe de sezon.

Este necesara o buna organizare a timpului si abilitatea de a lucra in echipa. Cunoasterea limbii germane nu este neaparat obligatorie.

 

Curatenie

Vei gasi multe oferte si pentru curatenie, unde nu este necesara calificarea, ci doar seriozitatea si punctualitatea.

Ofertele sunt atat pentru adrese de domiciliu, cat si pentru cladiri de birouri, restaurante, diferite institutii si curtile acestora.

 

Constructii

In domeniul constructiilor, depinde foarte mult firma care face angajari. Fiecare anunt specifica daca este necesara o experienta de cativa ani in domeniu sau daca exista locuri disponibile pentru persoane necalificate.

Daca asta este ceea ce cauti, noi iti sugeram sa aplici la cat mai multe astfel de oferte, pana cand o gasesti pe cea mai potrivita pentru tine.

In privinta cazarii si a transportului, sunt firme care le asigura din start sau care iti vor compensa din salariile viitoare suma echivalenta.

Este un avantaj si faptul ca ai permis de conducere, insa nu este obligatoriu peste tot.

Alte meserii cautate in Austria sunt cele de zidari, rigipsari, instalatori, ospatari, bucatari etc.

Ofertele de job-uri sunt doar la o cautare pe Google, insa pentru a-ti usura munca, iti recomandam site-uri precum OLX sau Jooble.

 

Ce trebuie sa stii despre relocarea in Austria

In momentul in care decizi sa te muti in Austria, trebuie sa acorzi importanta si unor aspecte birocratice. Iata care sunt actiunile de care trebuie sa te ocupi:

 

  • Inregistreaza-te la autoritatile locale, fie personal fie prin email.
  • Obtine certificatul de inregistrare la biroul de imigrare
  • Asigura-te ca ai fost inregistrat de catre angajator pentru a beneficia de servicii medicale, de sprijin in cazul accidentelor neprevazute si pensie
  • Daca inchiriezi o locuinta, semneaza un contract cu proprietarul. Garantia care trebuie predata insumeaza echivalentul chiriei timp de 3 luni de zile.

Apeleaza la serviciile Olimpia Travel pentru transport!

 

Daca esti in cautarea unei firme de incredere cu care sa ajungi in strainatate rapid si in siguranta, Olimpia Travel iti sta la dispozitie in orice moment!

Asiguram calatorii catre cele mai importante orase din Austria, iar pretul unui bilet porneste de la 60 €

Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne la numerele de telefon: 004-074 108 8126 si 004-074 819 1240

Vezi acum ruta pe site!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *