Inchirieri Autocare si Microbuze

Inchirieri autocare si microbuze
+

Inchirieri autocare si microbuze este un serviciu pe care Olimpia Travel il pune la dispozitia dumneavoastra, deoarece misiunea noastra este sa acoperim o gama cat mai variata de nevoi, oferind doar servicii de inalta calitate.

Avand experienta transportului de persoane cu autocare si microbuze si fiind preferati de peste 15000 de calatori anual, suntem specializati in a oferi cele mai bune conditii de calatorie la standarde moderne, conditii incluse in serviciul de inchirieri autocare si microbuze.

Cu serviciul Olimpia Travel de inchirieri autocare si microbuze, va oferim o flota condusa de o echipa de soferi profesionisti de autocare si microbuze, autovehicule adaptabile celor mai diverse cerinte pentru transportul de persoane. Fie ca organizati un team-building, tururi de oras, deplasari in alte locatii, circuite turistice, evenimente sau excursii scolare, la Olimpia Travel veti gasi partenerul ideal pentru transportul de persoane.

Inchirieri autocare si microbuze – Ce oferim prin acest serviciu de transport persoane?

Daca aveti nevoie de un autovehicul mai mic, dispunem de microbuze de top, Mercedes si Volkswagen, de 9, 15, respectiv 19 locuri. Daca excursia presupune un eveniment mai mare sau un circuit turistic, avem pregatite autocare Man, Probus sau Otokar, care dispun de 27 pana la 50 de locuri si chiar un autocar etajat cu 83 de locuri. Asadar, indiferent de grupul de persoane cu care veti calatori, puteti apela la flota echipei noastre pentru inchirieri autocare si microbuze.

Fiecare microbuz si autocar Olimpia Travel are dotari moderne care contribuie la experienta satisfacatoare a unei excursii sau calatorii. Dotarile autovehiculelor sunt:

  • Clasificare de 3*
  • Instalatie audio-video
  • Minibar
  • Frigider
  • Toaleta
  • Instalatie de climatizare
  • Sistem ABS si ARS

Va asiguram mijlocul de transport potrivit, soferi profesionisti si amabili, combustibilul, RCA-ul, asigurarea calatorilor, a bagajelor si remuneratia a 1-2 soferi, in functie de durata transportului. Tot ceea ce trebuie sa asigurati dumneavoastra sunt cazarea si masa soferilor, plus taxele de tunel si parcare.

Dorim sa aveti parte de o experienta placuta apeland la serviciul nostru de inchirieri autocare si microbuze. Dupa ce am planificat impreuna itinerarul, noi ne ocupam de tot ce trebuie pentru ca dumneavoastra sa faceti doar ce va place. Va luam la ora stabilita, aveti tot microbuzul sau autocarul la dispozitie, va ducem in conditii ireprosabile la destinatie si ramanem la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori va fi nevoie!

Bon voyage!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *