Inchiriere microbuze transport persoane

Inchiriere microbuze transport persoane
+

Inchiriere microbuze transport persoane, o solutie la indemana pentru a calatori vara aceasta! Fie ca ai o familie numeroasa, sau din contra, planifici frecvent calatorii cu grupuri organizate, acum ai posibilitatea de a inchiria unul dintre microbuzele din flota Olimpia Travel. Afla mai multe despre serviciul de inchiriere microbuze transport persoane!

Serviciul de inchiriere a autovehiculelor din flota Olimpia Travel este deja prezent in portofoliul nostru de ceva timp. Pana acum, zeci de clienti multumiti au ales sa inchirieze unul dintre autocarele Olimpia Travel pentru excursii, circuite turistice si alte activitati de calatorie cu grupuri organizate.

Avand in vedere numeroasele solicitari venite din partea clientilor nostri pentru inchirierea de mijloace de transport potrivite pentru grupuri restranse, am decis extinderea flotei Olimpia Travel prin achizitia de microbuze noi, special pentru a fi inchiriate persoanelor fizice si juridice care planifica calatorii cu grupuri organizate restranse.

Microbuzele vin cu dotari moderne, asigurare Full Casco si toate reviziile facute la zi. O data ce este semnat contractul de inchiriere, acestea sunt mai mult decat pregatite pentru a pleca la drum.

 

Iata ce optiuni iti oferim pentru inchiriere microbuze transport persoane:

 

1. Opel Vivaro 

Opel Vivaro este o alegere de top pentru nisa microbuzelor destinate transportului de persoane. Acesta impresioneaza atat prin specificatiile tehnice, cat si prin designul placut si fiabilitate.

Noi am ales sa il achizitionam si datorita faptului ca ofera un grad sporit de confort calatorilor, avand scaune comode, spatiu suficient pentru picioare, dar si echipamente de tip media (radio, port USB, etc.) si aer conditionat. Pe scurt, beneficiaza de toate dotarile necesare pentru o calatorie reusita.

Este ideal pentru calatorii pe distante scurte sau mai lungi, avand un spatiu foarte generos pentru bagaje. Portbagajul are o capacitate cuprinsa intre 1 000 si 4 000 de litri. Acest lucru este foarte important, in special pentru calatoria cu grupuri organizate, deoarece fiecare membru al grupului va avea cel putin un bagaj propriu.

Inchiriere microbuze transport persoane Opel VIvaro

Preturi inchiriere microbuz transport persoane Opel Vivaro:

  • 1-7 zile – 60 euro + TVA
  • 8-15 zile – 50 euro + TVA
  • > 15 zile – 43 euro + TVA

 

2. Mercedes Vito 

Mercedes Vito este un microbuz cu o capacitate de 8 locuri. Multiplele dotari de siguranta si confort il fac sa fie o alegere inspirata cand vine vorba de transportul de persoane. Acesta ofera si suficient spatiu pentru bagaje, avand un portbagaj de dimensiuni generoase.

Scaunele sunt foarte confortabile si sunt dotate cu centuri de siguranta individuale. Datorita modului in care sunt dispuse locurile, pasagerii beneficiaza de suficient spatiu pentru picioare, iar imbarcarea si debarcarea din microbuz se face foarte usor.

Printre dotarile microbuzului Mercedes Vito se numara si un sistem modern de climatizare, media player si sisteme de siguranta, precum ABS sau airbag-uri. Asadar, Mercedes Vito nu doar ca este un microbuz care asigura un grad sporit de confort pasagerilor, dar este si un microbuz potrivit pentru o calatorie efectuata in conditii de siguranta.

Inchiriere microbuze transport persoane Mercedes Vito

Preturi inchiriere microbuz transport persoane Mercedes Vito:

  • 1-7 zile – 65 euro + TVA
  • 8-15 zile – 55 euro + TVA
  • > 15 zile – 45 euro + TVA

 

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchiriere microbuze transport persoane?

  • Microbuzele se inchiriaza fara sofer
  • Cand se semneaza contractul de inchiriere, trebuie achitata o garantie cuprinsa intre 200 – 500 euro
  • Exista o limita de kilometri care pot fi efectuati zilnic, mai exact 200 km
  • Toate microbuzele beneficiaza de asigurare de tip Full Casco

Asadar, alege cu incredere serviciul nostru de inchiriere microbuze transport persoane si bucura-te de calatorii reusite, in care tu decizi orele de plecare si traseul! Nu uita ca iti stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

Contacteaza-ne acum!

 

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *