Cum pot modifica sau anula o rezervare?

Cum pot modifica sau anula o rezervare?
+

Cum pot modifica sau anula o rezervare pentru un bilet de autobuz pe oricare dintre rutele Olimpia Travel? Nimic mai simplu! Iti punem la dispozitie trei optiuni (telefon, email, facebook messenger).

 

Un vechi proverb romanesc spune ca socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. Nimic mai adevarat! Ne facem planuri, pe termen mai scurt sau mai lung, si apoi se intampla ceva neprevazut care ni le da peste cap.

Tuturor ni s-a intamplat sa ne planificam o calatorie pentru ca mai apoi sa fim nevoiti sa o amanam sau sa renuntam la ea din pricina unor schimbari.

Tocmai fiindca stim ca niciun plan nu e batut in cuie, iti oferim posibilitatea sa modifici sau sa anulezi rezervarea facuta pe oricare dintre cursele Olimpia Travel.

 

Singura noastra rugaminte este sa ne comunici solicitarea ta cu cel putin 24 ore inainte de plecarea in cursa. 

 

Dispecera Olimpia Travel va procesa solicitarea ta pe loc iar modificarea sau anularea rezervarii tale vor fi inregistrate in sistemul nostru.

 

Cum pot modifica sau anula o rezervare

 

In cazul in care doresti sa modifici sau sa anulezi o rezervare, iti oferim mai multe optiuni:

1. Telefon

Pentru fiecare dintre destinatiile Olimpia Travel sunt alocate numere de telefon dedicate.

Modificare/ anulare rezervare cursa Belgia si Anglia

  • +40 742 470 000
  • +40 742 490 000

Modificare/ anulare rezervare cursa Austria si Germania

  • +40 741 088 126
  • +40 748 191 240

Modificare/ anulare rezervare cursa Franta, Spania si Portugalia

  • +40 261 750 118
  • +40 745 568 861

 

2. Email

Trimite-ne un email pe adresa olimpia.trans@yahoo.com cu numele tau complet si cursa pentru care doresti sa modifici sau sa anulezi rezervarea ta. Nu uita sa mentionezi data cursei!

 

3. Facebook Messenger

Pentru ca reteaua sociala este la indemana multora dintre voi, suntem disponibili si aici. In cazul in care vrei sa modifici sau sa anulezi o rezervarea contacteaza-ne prin Facebook Messenger. Pagina noastra este de gasit la adresa: https://www.facebook.com/olimpiatravel.ro/

 

Acestea sunt raspunsurile la intrebarea cum pot modifica sau anula o rezervare. Apeleaza cu incredere la oricare dintre ele cu cel putin 24 de ore inainte de cursa!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *