Conditii transport colete voluminoase cu autocarul

+

Conditii transport colete voluminoase cu autocarul

 

Alege sa transporti colete pentru cei dragi cu serviciul de coletarie Olimpia Travel!

 

Noi te ajutam sa transporti colete voluminoase din Romania in strainatate si din strainatate in Romania, in conditii de maxima siguranta si in cel mai scurt interval de timp posibil.

 

Transportul se realizeaza pe fiecare destinatie pentru care avem curse, bunurile fiind manipulate cu grija, pentru a ajunge in stare optima la destinatar.

 

Transport colete voluminoase cu autocarul – Ce trebuie sa stii?

 

Am observat, in ultimii ani, o cerere tot mai mare pentru transportul obiectelor voluminoase cu microbuzul sau autocarul. Astfel, ne-am adaptat nevoilor calatorilor nostri pentru ca toata lumea sa fie multumita.

 

Este important de stiut faptul ca transportam obiecte de diferite dimensiuni, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

 

Prețul de pornire pentru aparaturi și pentru alte obiecte voluminoase pornește de la 50 € pe bucata și difera in functie de locatia vizata, marimea si greutatea fiecarui obiect in parte.

 

Condiții transport colete voluminoase

 

Pentru ca obiectele de dimenisuni mai mari sunt cu mult mai fragile, exista cateva detalii de care trebuie sa tii cont in momentul in care optezi pentru transportul acestora in strainatate.

 

In primul rand, este necesar sa te interesezi de conditiile de transport specifice fiecarui obiect in parte. De cele mai multe ori, in momentul achizitionarii se pune la dispozitie si un ghid pentru manipularea in conditii de siguranta a acestora.

 

Apoi, pentru a nu exista incidente, recomandam ca electrocasnicele de tip frigidere, masini de spalat sau orice alte obiecte din aceasta categorie, sa fie ambalate corespunzator, tinand cont de faptul ca urmeaza sa fie transportate de-a lungul a mai multor sute de kilometri.

 

Astfel, se elimina riscul ciocnirii acestora cu alte bagaje transportate la cala si vei putea sta linistit fiindca pachetul a ajuns la destinatia dorita.

 

Ce obiecte nu pot fi transportate

 

Pentru a respecta normele eruopene in vigoare, in privinta transportului, si pentru a nu pune calatorii in pericol in vreun fel, exista o serie de obiecte care sunt interzise transportului.

Astfel, nu se accepta urmatoarele:

  • alcool
  • tutun
  • alimente perisabile
  • articole fragile
  • produse toxice/ inflamabile
  • arme/ munitie

 

Apeleaza la noi pentru transportul coletelor voluminoase cu autocarul!

 

Contacteaza-ne acum pentru transport in condiții de maxima siguranta pentru electrocasnice si alte obiecte voluminoase.

 

Ne gasesti si pe pagina noastra de Facebook!

 

Vezi aici si alte detalii despre serviciul nostru de coletarie!