Avantajele calatoriei cu autocarul

Avantajele calatoriei cu autocarul

Avantajele calatoriei cu autocarul

Calatoria cu autocarul este una dintre cele mai populare variante cand vine vorba de transportul persoanelor in tara si in strainatate.

Pentru cei care lucreaza peste hotare, mai ales, aceasta optiune se numara printre cele favorite.

Astfel, Olimpia Travel si-a imbunatatit constant serviciile si conditiile de calatorie, punand un accent deosebit pe experienta calatorilor.

 

Afla din articolul nostru care sunt avantajele calatoriei cu autocarul

 

Pret redus

 

Daca optezi sa calatoresti in strainatate cu autocarul, trebuie sa stii ca reprezinta unul dintre cele mai accesibile mijloace de transport, din punct de vedere financiar.

O calatorie cu autocarul va fi, in cele mai multe cazuri, mult mai ieftina decat o calatorie cu avionul sau cu masina personala.

Apoi, pretul calatoriei este unul transparent, taxele suplimentare fiind aproape inexistente.

 

Transport aproape de destinatia dorita

 

Unul dintre avantajele calatoriei cu autocarul este reprezentat de eficienta deplasarii.

Spre deosebire de calatoriile cu avionul unde esti restrictionat de o locatie anume in care este stabilita aterizarea, calatoriile cu autobuzul sau autocarul sunt mult mai flexibile si mai practice.

 

Vei ajunge intr-un timp scurt cat mai aproape de destinatia dorita, daca nu, chiar acolo unde ti-ai propus din primul moment.

 

In ceea ce priveste serviciul de transport persoane Olimpia Travel, trebuie mentionat faptul ca pe rutele Romania – Elvetia, Romania – Austria si Romania – Germania, transportul se face de la destinatie la adresa, adica de la un punct de preluare fixa, la adresa de destinatie a calatorului.

 

 

Pauze regulate

 

Un alt avantaj pentru calatoriile cu autobuzul sau autocarul este posibilitatea de a face pauze regulare.

Soferii opresc in diverse puncte prestabilite pentru a alimenta si pentru a permite calatorilor sa mearga la toaleta, sa isi ia cate o cafea sau o gustare pentru restul drumului.

Acest lucru este benefic pentru persoanele care au nevoie de putina miscare dupa mai multe ore petrecute pe drum.

 

Flexibilitate la bagaj

 

Cei care calatoresc in mod constant cu autobuzul si autocarul au beneficiat mereu de avantajul flexibilitatii in ceea ce priveste bagajul. Un lucru important de mentionat este faptul ca politicile pentru transportul bagajelor nu sunt atat de stricte precum cele impuse de companiile aeriene.

In cazul achizitionarii unul bilet de autocar, ai inclus transportul unui bagaj de cala de pana la 40 kg, iar dimensiunea bagajului nu trebuie sa se incadreze in anumite standarde prestabilite.

In cazul in care ai, totusi, nevoie de bagaje suplimentare, pretul acestora se va calcula in functie de kilograme. Pentru persoanele carora le este necesar transportul mai multor bagaje in strainatate, posibilitatea de a lua mai multe cu sine reprezinta un real avantaj.

Astfel, nu mai exista stresul de a renunta la anumite obiecte absolut necesare pe toata durata sederii in alta tara.

 

Descopera aici toate destinatiile Olimpia Travel si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare despre ruta care te intereseaza!

Contacteaza-ne aici  la numerele de telefon destinate locatiei in care vrei sa ajungi!