Acasa de Paste, alaturi de cei dragi!

+

Ne aflam doar la cateva zile distanta de cea mai importanta si frumoasa sarbatoare a crestinatatii, Pastele sau Invierea Domnului. Este o sarbatoare menita sa ne aduca speranta si pe care o asteptam cu mare bucurie an de an.

De Paste cu totii ne dorim sa fim acasa si sa traim miracolul Invierii in sanul familiei. Chiar daca si in alte tari sarbatoarea este una cat se poate de importanta, la noi, la romani, are un farmec deosebit.

Pregatirile pentru sarbatoare incep cu mult timp inainte. De cum intram in Postul Mare ne pregatim trupul si sufletul pentru a primi Invierea Domnului asa cum se cuvinte. Cu ganduri bune, cu iertarea celor care ne-au gresit si cu speranta mantuirii.

Bineinteles, nu uitam de locuinta noastra. O astfel de sarbatoare trebuie primita intr-o casa curata si improspatata de aerul primaverii.

Pe masura ce ne apropiem de ziua Pastelui gospodinele incep a se intrece in pregatirea bucatelor traditionale pentru masa festiva. Cozonaci pufosi si prajituri care mai de care, drob de miel, friptura aromata si stropita cu vin, pasca si oua rosii, toate vor fi pe masa de Paste!

Toate acestea fiind finalizate, ne pregatim sa luam parte la miracolul luminii si al Invierii. Se spune ca in noaptea de inviere cerurile se deschid si dorintele oamenilor sunt ascultate, pacatele sunt iertate si dusmaniile dintre oameni uitate.

Lumina de Inviere este cel mai important simbol al Pastelui. Este biruinta binelui asupra raului si a vietii asupra mortii. Lumanarea de Inviere trebuie dusa acasa aprinsa si pastrata cu grija pe parcursul anului. In caz de primejdii si necazuri lumanarea de Inviere se aprinde in fata unei icoane, conform credintei populare.

In aceste zile gandurile noastre cele mai bune se indreapta spre voi, dragii nostri clienti. Va dorim sa aveti parte de sarbatori cu lumina si liniste sufleteasca!

Marea sarbatoarea a Invierii Domnului sa va gaseasca fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!

 

Nu in ultimul, va amintim programul primelor curse Olimpia Travel dupa Paste:

 

Portugalia, Spania si Franta – prima plecare din Romania 19.04 si retur 22.04

Anglia si Belgia – prima plecare din Romania 20.04 si retur 23.04

Germania si Austria – plecari zilnice din 19.04 si retur

 

Nu uitati sa urmariti pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *