3 metode simple prin care poti transfera bani acasa!

Metode prin care poti transfera bani acasa
+

Transfera Bani Acasa cu MoneyGram, Western Union sau M-Pesa!

Majoritatea romanilor plecati in strainatate la munca se afla acolo pentru a-si crea o viata mai buna pentru ei si pentru cei de acasa. Prin urmare, cei aflati in strainatate vor sa cunoasca cele mai bune metode de a transfera bani acasa catre cei dragi.

Astazi este mai usor ca niciodata sa trimiti bani dintr-o tara in alta. Exista cateva companii prin care poti transfera bani acasa intr-un mod rapid, trimisul banilor acasa cu soferul fiind demult depasit.

In continuare va prezentam 3 companii de top prin care poti transfera bani acasa aproape instant!

 

Transfera Bani Acasa – Money Gram

Unul dintre uriasii de pe piata transferurilor monetare, MoneyGram, a fost infiintat in 1940, iar astazi numara peste 350.000 de locatii in intreaga lume. Cum poti transfera bani acasa prin MoneyGram?

Tot ceea ce ai de facut este sa mergi cu banii cash la un ghiseu MoneyGram, care poate fi gasit oriunde in tarile din Europa. Ai grija sa ai buletinul la tine, sa precizezi numele persoanei careia vrei sa ii trimiti banii si apoi sa ii depui. Persoana careia i-ai trimis banii trebuie doar sa mearga cu buletinul la un ghiseu MoneyGram din orasul in care se afla si sa ii ridice.

Vezi aici unde poti gasi ghiseele MoneyGram din tara in care te afli si care este costul comisioanelor de transfer

Transfera Bani Acasa – Western Union

De mai bine de un secol, aceasta companie asigura transferuri monetare in intreaga lume. Western Union detine peste 500.000 de puncte de lucru in 200 de tari in care opereaza. Transferul prin Western Union este simplu. Nici tu si nici persoana careia ii trimiti nu aveti nevoie de un cont bancar.

Trebuie doar sa gasesti cel mai apropiat punct Western Union, sa precizezi numele persoanei careia vrei sa ii trimiti bani si sa ii depui. La fel ca si la MoneyGram, persoana careia i-ai trimis banii poate sa ii ridice doar cu buletinul.

Afla aici unde se gasesc punctele de lucru Western Union si introdu suma pe care vrei sa o transferi pentru a afla comisionul aferent.

Transfera Bani Acasa – M-Pesa

M-Pesa este o solutie de transfer a banilor furnizata de compania Vodafone. In cazul in care vrei sa transferi bani prin M-Pesa, trebuie sa stii ca ai nevoie de un cont bancar, iar persoana careia ii trimiti banii acasa va avea nevoie de un cont M-Pesa. Chiar daca este o solutie mai putin flexibila, in lipsa altor variante poate fi o metoda usoara de a transfera bani acasa.

Vezi aici cum poti trimite bani celor dragi de oriunde ai fi prin serviciul de transfer M-Pesa.

Solutiile de transfer bancar sau non-bancar au devenit extrem de diversificate si accesibile, existand si variante strict online cum sunt PayPal sau Skrill. Totusi, pentru a transfera bani acasa rapid si in deplina siguranta, atunci aceste 3 optiuni sunt cele mai potrivite.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *