1.Transport Persoane International

+

Olimpia Travel asigura servicii de transport persoane intern si international, avand curse regulate catre Anglia, Belgia, Luxembur, Germania, AustriaFrantaSpania, Portugalia si retur.

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie. Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane intern si international oferite de Olimpia Travel sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

Inainte de orice, punem un foarte mare pret pe siguranta calatorilor nostri, iar starea tehnica a masinilor cat si gradul de oboseala a soferilor sunt monitorizate in permanenta. In cazul situatiilor de urgenta, cum sunt defectiunile aparute pe traseu, ne angajam sa trimitem echipe mobile care remedieze problema, iar pasagerii vor fi transferati intr-un alt autovehicul pentru a-si putea continua calatoria.

Olimpia Travel iti pune la dispozitie cele mai moderne autocare de transport international de persoane pe ruteleRomania – Anglia, Romania – Belgia, Romania – LuxemburgRomania – GermaniaRomania – Portugalia, Romania – Spania, Romania – FrantaRomania – Austria si retur.