2.Transport Colete

+

Olimpia Travel asigura servicii de transport colete international, avand curse regulate catre AngliaAustria, Belgia, Franta, Germania, LuxemburgPortugalia, Spania si retur.

Preluarea coletelor se face in toate orasele in care opresc autocarele noastre. Bunurile dumneavoastra vor fi manipulate cu grija si transportate in deplina siguranta. Transportam atat pachete, cat si plicuri, la tarife standard pentru greutati sub 100 kg.*

Transport colete international | Conditii si Regulament

Olimpia Travel isi rezerva dreptul de a deschide si de a controla expedierile (colete sau plicuri) pentru orice motiv intemeiat sau daca exista suspiciuni cu privire la continut, pe toata perioada transportului.

Olimpia Travel este raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea coletelor cauzate doar din vina exclusiva a angajatilor sai. Pentru produsele fragile, ambalate necorespunzator, firma nu isi asuma nicio raspundere in cazul deteriorarii pe timpul transportului.

Din motive de siguranta, nu sunt admise la transport colete international materiale explozibile, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide inflamabile (acetona si benzina), precum si toate celelalte articole mentionate ca fiind interzise prin legile aflate in vigoare.

CLICK AICI pentru a vedea Conditiile Generale privind furnizarea Serviciilor Postale de catre Olimpia Travel S.R.L.

Transport colete international | Reclamatii

In cazul deteriorarii coletelor in timpul transportului, oricare reclamatie se va face direct reprezentantului OLIMPIA TRAVEL, in momentul sosirii la destinatie; orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

*Atentie! Pentru cantitati mai mari de 100 kg, tarifele se negociaza.