5.Agentie de turism

+

Olimpia Turism

Agentia de turism Olimpia Travel s-a dezvoltat in mod firesc ca o ramura a SC Olimpia Travel SRL din Satu Mare, avand ca principal obiect de activitate transportul intern si international de persoane, domeniu in care am acumulat peste 15 ani de experienta. La fel de firesc, sub umbrela companiei mama s-a dezvoltat si firma de asigurari Olimpia Travel Insurance.

Astfel, Olimpia Travel inseamna servicii complete de turism: consultanta turistica, transport persoane intern si international, cazare, asistenta turistica siasigurari medicale de calatorie, adica absolut tot ce ai nevoie, sub un singur nume in care poti avea incredere!

Cele mai bune recomandari in favoarea Olimpia Travel sunt numeroasele premii si diplome de excelenta obtinute – de peste 8 ani ne numaram printre primele firme de transport persoane intern si international, atat in topurile locale satmarene, cat si in topurile regionale si nationale – dar, mai cu seama, insisi clientii nostri fideli, care ne sunt alaturi inca de la infiintare.

 

Olimpia Turism | Pachete Turistice

Olimpia Turism iti pune la dispozitie o gama larga de pachete turistice in Romania (turism intern) si pachete turistice in strainatate (turism international).

Oferta agentiei de turism include pachete turistice cu avionul, pachete turistice cu autocarul, pachete turistice cu transport individual, dar si sejururi cu avionulsejururi cu autocarul sau sejururi individuale.

Fie ca iti doresti sa petreci o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau, dimpotriva, una plina de aventura si adrenalina alaturi de prieteni, in agentia de turism Olimpia Travel vei gasi cu siguranta cea mai buna oferta pentru tine.

In functie de preferintele tale, poti opta pentru unul dintre numeroasele sejururiSki & SnowboardCircuite cu Autocarul, Croaziere, Early Booking, Vacante Exotice – Safari AfricaAmerica LatinaAsiaAmerica Centrala si CaraibeOceanul IndianOrientPelerinaje Religioase.

Vezi mai multe detalii despre pachetele turistice Olimpia Turism